Vaste & tijdelijke locaties

May 29, 2020, 14:45
Husqvarna stelt nieuwe motorfietsen voor in Wild Gallery

Husqvarna stelt nieuwe motorfietsen voor in Wild Gallery

21 februari 2018

Husqvarna Motorcycles, onderdeel van het befaamde Zweedse merk Husqvarna, presenteert momenteel wereldwijd zijn nieuwe reeks motorfietsen voor stadgebruik. Na een trip naar Barcelona en Berlijn koos het bedrijf voor de Wild Gallery in Brussel om een evenement te organiseren voor de Belgische pers.

Hurqvarna introduceerde in de Wild Gallery twee nieuwe motorfietsen: de Vitpilen en de Svartpilen. Met hun ‘stedelijke stijl’ vervolledigen deze twee verfijnde modellen het gamma van de ‘real street’ motorfietsen van Husqvarna.

De gasten op het evenement, die uitgebreid kennis konden maken met vijf tentoongestelde modellen, bestonden uit journalisten, ‘influencers en bekende mensen in Vlaanderen. Onder hen ook twee beroemdheden: de Vlaamse acteur Matteo Simoni en Ella Gbezan, avonturier van elfde seizoen van Koh Lanta.

Georganiseerd door communicatiebureau RCA Group startte het evenement om 18.00 uur met een warm welkom, gevolgd door een presentatie met toespraken van Matteo en Ella. Heerlijke maaltijden van het cateringbedrijf ‘t Veilinghuis-Sint-Truiden vormden de perfecte overgang naar het begin van de feestavond die pas om 1.00 uur in een uitstekende sfeer boordevol plezier werd afgesloten.

Husqvarna schonk haar vertrouwen aan de Wild Gallery vanwege de ruime ervaring en de flexibiliteit van de zalen die een schitterend decor vormden voor dit event en prachtige foto's opleverden.

Wild Gallery

Gerijstraat 11 - 1190 Brussel
Tel : +32 2 344 41 55

info@wildgallery.be

www.wildgallery.be

RCA Group - Hasselt

Koningin Astridlaan 38 - B-3500 Hasselt
Tel: +32 11 59 05 90

info@rca.be

RCA Group - Brussel

Bessenveldstraat 25 - B-1831 Diegem
Tel: +32 2 721 44 19

brussels@rca.be

www.wildgallery.be

Meer van Wild Gallery :