Vaste & tijdelijke locaties

Jun 3, 2020, 20:42
Link2fleet Awards 2017 in Wild Gallery!

Link2fleet Awards 2017 in Wild Gallery!

11 januari 2018

De bekende Brusselse evenementenlocatie Wild Gallery had onlangs de eer en het genoegen link2fleet te mogen verwelkomen voor een buitengewoon event. Het ging om de uitreiking van een aantal awards, gekoppeld aan debatten en presentaties over actuele onderwerpen.

Het evenement bracht de fleet- en mobiliteitssector bijeen voor een thematische avond met als doel de aanwezigen toe te laten elkaar te ontmoeten en aan netwerking te doen.

Het eerste deel van het avondprogramma bestond uit een presentatie van de directeur mobiliteit van de ACEA (European Automobile Manufacturers' Association) en een debat over alternatieve mobiliteitsdiensten die werden voorgesteld door bedrijven die wagens op lange termijn verhuren. Het tweede gedeelte zette de meest innoverende en meest efficiënte ondernemingen uit 2017 op vlak van optimalisatie van professionele mobiliteit in de bloemetjes.

Onder de gasten bevonden zich fleet- en mobiliteitsmanagers van bedrijven, leveranciers uit de sector en verantwoordelijken van professionele organisaties (Febiac, Renta, Traxio, etc.).

De Wild Gallery is een locatie in het hart van hun corebusiness en die van hun leveranciers. Het is een veelzijdige ruimte die hen niet alleen een interessante flexibiliteit biedt, maar ook de mogelijkheid om op comfortabele wijze 450 mensen uit te nodigen. Dit waren volgens Marc Demoulin, redacteur van link2fleet, de redenen waarom voor de Wild Gallery werd gekozen.

Tot slot stippen we graag nog even de sponsors van link2fleet aan: Total – VAB – D’Ieteren – Autoglass Clinic.

Wild Gallery

11 rue du Charroi - 1190 Brussels

info@wildgallery.be

Tel : +32 2 344 41 55

www.wildgallery.be

link2fleet Belgium (A Branch of MMM Business Media & Co Luxembourg sàrl)

Grauwmeer 1/60 bus 59 - 3001 Leuven

info@link2fleet.com

+32 16 66 14 75

www.link2fleet.com

Meer van Wild Gallery :