Vaste & tijdelijke locaties

May 29, 2020, 16:45
Copaco opnieuw te gast in Wild Gallery

Copaco opnieuw te gast in Wild Gallery

24 november 2017

Copaco keerde terug naar de Wild Gallery voor zijn beroemde Back to Business Channel Event! De Brusselse eventlocatie bij uitstek had de eer om de 1.100 gasten van Copaco, de nummer één IT-distributeur in Nederland die ondertussen ook al twaalf jaar in België is gevestigd, te verwelkomen.

Het team van de Wild Gallery is bijzonder trots om opnieuw de deuren te hebben mogen openen voor dit evenement van Copaco. Een paar jaar geleden was dit Back to Business Channel Event nog een kleine barbecue voor 300 mensen in een tent op de parkeerplaats van het bedrijf. Wat een weg hebben de organisatoren van dit event afgelegd!

Het doel van het Back to Business Channel Event is om de loyale klanten van Copaco te bedanken en exposanten zoals Microsoft, HP en Lenovo in de gelegenheid te stellen hun productassortiment en in het bijzonder de nieuwigheden voor te stellen.

Ondanks de enorme groei is de gezellige barbecuesfeer altijd prominent aanwezig gebleven op het rendez-vous voor de gasten van Copaco! De deelnemers genoten volop van een fijne selectie finger food tijdens de exposantenbeurs. Een oesterbar, een bar Maison Bernard Massard, versgeperste vruchtensappen en Papabubbles-snoepjes met Copaco-figuurtjes animeerden de avond. Dat alles zorgde meteen voor een gezellige sfeer bij de deelnemers die vervolgens aanschoven aan een buffet voor de zittende maaltijd.

Het hoogtepunt van de avond was het dessert: een kilometerlange fruitcake met in het midden een pronkstuk van atelier Wittamer dat alle gasten mochten delen! Stel je een dessert voor voor 1.100 mensen ...

Iedereen is het erover eens dat de avond een waar genoegen was en dat de deelnemers opgetogen terug naar huis trokken! Felicitaties aan de organisatie, de Wild Gallery hoopt jullie snel weer te zien!

Wild Gallery

Gerijstraat 11 – 1190 Brussel
Tel/Fax : +32 2 344 41 55
Nathalie Kockaerts : +32 (0) 486 43 43 33

info@wildgallery.be

www.wildgallery.be

Copaco

Korte Keppestraat 23-1 – 9320 Erembodegem (Aalst)

sales.belgium@copaco.com

www.copaco.com

Meer van Wild Gallery :