Vaste & tijdelijke locaties

May 29, 2020, 16:17
Wild Gallery ontvangt useR! 2017

Wild Gallery ontvangt useR! 2017

26 oktober 2017

Evenementenbureau Clouds koos voor de Wild Gallery om vier dagen lang het event useR! 2017 te organiseren. Het gebeuren vindt elk jaar plaats in een andere wereldstad; het was dan ook een groots moment voor Brussel dat werd geselecteerd als gaststad voor de editie van 2017! Bij useR! 2017 draait het allemaal om discussies in het domein van technologie en IT.

useR! brengt de hele internationale gemeenschap van ontwikkelaars en R-users, wiskundigen en statistici samen onder één dak. Met meer dan 1.000 verwachte gasten bleek de Wild Gallery perfect geschikt voor het concept van dit evenement: een welkomstfeest voor alle deelnemers, een conferentie die een breed scala aan onderwerpen omvatte - van technische en computergerelateerde problemen tot actuele statistische onderwerpen - en een breed pallet aan workshops. Deze workshops van 15 tot 20 minuten stonden allemaal in het teken van softwaredemonstraties, programmering en codering.

De Wild Gallery werd voor de gelegenheid omgevormd tot een echte speeltuin voor computerliefhebbers. Er werden zalen gecombineerd om één grote ruimte te creëren voor het plenaire gebeuren, terwijl andere zalen dan weer werden gebruikt voor de catering die werd verzorgd door Cœur Catering. Dat alles om alle deelnemers de mogelijkheid te bieden om de inwendige mens te versterken en zich te verfrissen tijdens deze zomerse vierdaagse. In één van de zalen vond een postertentoonstelling plaats met aandacht voor alle discussie-onderwerpen van de conferentie. Doorheen de ganse Wild Gallery werden er ook tal van werkstations ter beschikking gesteld van de gasten. Clouds is er perfect in geslaagd alle zalen van de Wild Gallery op een doordachte manier in gebruik te nemen.

Clouds heeft er een erezaak van gemaakt om deze IT-conferentie uit te laten groeien tot een gezellig en geslaagd topevent. Onder meer de warme retro-design sfeer en de unieke mix van het post-industriële decor van de Wild Gallery met een uitgekiende aankleding - van planten over grote ruwe houten tafels tot en met de inventieve bewegwijzering - droegen daar beslist toe bij.

Wild Gallery
Gerijstraat 11 – 1190 Brussel

info@wildgallery.be

Tel/Fax : +32 2 344 41 55
Nathalie Kockaerts : tel: +32 (0) 486 43 43 33

www.wildgallery.be

Clouds
Dok Noord 4D/003 – 9000 Gent

info@weareclouds.be

www.weareclouds.be

Meer van Wild Gallery :