Vaste & tijdelijke locaties

May 29, 2020, 15:27
Nieuwe app ‘itsme’ onthuld in de Wild Gallery!

Nieuwe app ‘itsme’ onthuld in de Wild Gallery!

10 oktober 2017

De Brusselse Wild Gallery was afgelopen mei de uitverkoren locatie voor een evenement van ‘Belgian Mobile ID’, dat werd georganiseerd door evenementenbureau Dialogic Agency. 200 gasten, waaronder de leidinggevenden van het consortium, CEO's en vertegenwoordigers van de partners, kwamen er samen om kennis te maken met het nieuwste project van Belgian Mobile ID rond mobiele identiteit.

Het evenement, dat werd opgesplitst in twee delen, bestond in de eerste plaats uit een conferentie over "itsme", een nieuwe digitale identiteitsapplicatie die speciaal werd ontworpen om alle wachtwoorden van online gebruikers te vervangen. Dialogic Agency maakte van de moduleerbare ruimten van de Wild Gallery gebruik om twee verschillende ruimten voor het evenement te creëren: in de eerste zaal, die werd uitgerust met een groot projectiescherm, vond de conferentie zelf plaats.

Aansluitend volgde in de andere zaal een walking dinner, zodat de gasten de nieuwe technologie die door Belgian Mobile ID werd onthuld, tijdens het eten konden bespreken. De zaal in kwestie baadde in een schitterend daglicht, maar kon ook perfect worden verduisterd.

Ook de ministers Jan Jambon en Alexander de Croo waren uitgenodigd voor het evenement en namen beiden deel aan de conferentie. De minister van Binnenlandse Zaken keerde zelfs terug op het feit dat mobiele identiteit alleen kan worden verkregen met dezelfde identiteitskaart en dat de fysische kaart het enige officiële document zal blijven en niet kan worden vervangen.

Het evenement was een echt succes voor Dialogic Agency en Belgian Mobile ID. De lancering van de applicatie "itsme" werd met veel bijval door het publiek verwelkomd.

Wild Gallery
Gerijstraat 11
1190 Brussel
info@wildgallery.be

Tel/Fax: +32 2 344 41 55
Nathalie Kockaerts: +32 (0) 486 43 43 33
www.wildgallery.be

Dialogic Agency
Groenkraaglaan 5
1170 Brussel

info@dialogic-agency.com
www.dvagency.net

Meer van Wild Gallery :