Vaste & tijdelijke locaties

May 29, 2020, 15:08
Corporate event door White Rabbit in de Wild Gallery!

Corporate event door White Rabbit in de Wild Gallery!

30 juni 2017

White Rabbit, een evenementenbureau voor bedrijven, organiseerde een corporate evenement voor een financiële instelling in de indrukwekkende zalen van Wild Gallery. Een in wit en kleur personeelsfeest met allerlei bijhorende animatie.

Het evenementenbureau organiseert al bijna 9 jaar vooral celebration communication events. Zij staan in voor al wat bedrijven wensen te vieren of te communiceren aan de hand van evenementen. Van congressen, seminaries, lanceringen tot de aankondiging van samenvoegende bedrijven, zij zorgen ervoor dat uw gasten een onvergetelijke tijd beleven.

White Rabbit organiseerde deze keer een personeelsfeest voor de bijna 400 medewerkers van het hoofdkantoor van een financiële instelling. Het was met enthousiasme dat de managing director van White Rabbit, Jo Haegeman, ons de hoogtepunten van het evenement meedeelde.

Het verloop van het personeelsfeest gebeurde in twee diverse delen, namelijk een dinergedeelte en een partygedeelte. Het eerste deel van de avond gebeurde op klassieke wijze met receptie en walking dinner. Met als thema ‘in the clouds’, werden de gasten verwelkomd in een weelderig en fijn wit decor waar ze konden genieten van een drankje en een hapje. In deze ruimte met finesse beladen vervolgde ook een verrukkelijke walking dinner bezorgd door een gekende en kwaliteitsvolle traiteur van White Rabbit. Na deze heerlijke start met een live pianist en een zangeres als achtergrondmuziek en rook in de voeten, werden de tevreden gasten uitgenodigd naar een andere zaal van de Wild Gallery.

Deze opvolger vertoonde heus het thema van het feest met name ‘colourfull white’. “De mensen mochten in het wit of in zotte kleuren komen en het match allemaal”, verteld de managing director van White Rabbit ons. Dit gedeelte werd geïntroduceerd met een unieke opening act, waarbij de hele ruimte in het duister werd gezet met een show van neon Dance. Na deze trad de knappe coverband Level 6 op waarna een DJ het overnam om het feest voort te brengen en af te sluiten.

De gekozen zaal, Wild Gallery was volgens Jo Haegeman de ideale locatie voor dit soort evenement. Toen de klant wenste om het evenement in het wit te houden, dacht hij meteen aan de Wild Gallery die hij kende door voorgaande samenwerking. Volgens White Rabbit is de grootste troef van de zaal het feit dat men probleemloos de zalen kan aanpassen. Dankzij de flexibiliteit van de ruimte konden ze later de ruimte zonder probleem uitbreiden, wat in hun voordeel werkte.

Het was zeker en vast weer een geslaagd evenement georganiseerd door White Rabbit in de schitterende zalen van de Wild Gallery.

Wild Gallery

Gerijstraat 11 - 1190 Brussels
info@wildgallery.be
Tel: +32 2 344 41 55
www.wildgallery.be

White Rabbit

Bagattenstraat 176 - 9000 Gent
info@white-rabbit.be
Tel: 09 233 05 14
www.white-rabbit.be

Meer van Wild Gallery :