Vaste & tijdelijke locaties

Dec 12, 2019, 5:10
Roularta stelt HR Manager of the year voor in Wild Gallery

Roularta stelt HR Manager of the year voor in Wild Gallery

15 juni 2017

De officiële uitreiking van de Belgian Human Resources Awards vond dit jaar opnieuw plaats in de Wild Gallery. Roularta Media Group koos meer precies voor de bekende Brusselse evenementenlocatie omwille van de capaciteit om er 400 genodigden te ontvangen, de geografische ligging, de mogelijkheid om de locatie in verschillende ruimten op te delen en de grote parking.

In samenwerking met de magazines Trends en Trends-Tendances hebben de organisatoren van de Human Resources Pioneer Awards de Belgian HR Awards uitgereikt tijdens een inspirerende avond in de Wild Gallery. Gelegen in het centrum van Brussel, dichtbij de autosnelweg en makkelijk bereikbaar via het Brusselse Zuid-station, was de Wild Gallery een doorslaand succes. De ondertussen befaamde, post-industriële evenementenzaal die aan een eigentijdse kunstgalerij doet denken, werd die avond omgevormd tot een schitterende plek om de prijsuitreiking in een uitzonderlijke sfeer te vieren!

De prijsuitreiking vond plaats tijdens een ‘business style’ event in aanwezigheid van tal van hooggeplaatsten en beslissingsnemers uit de HR-sector. De avond had tot doel de Belgische HR community samen te brengen en hen een aangename netwerkingsmoment aan te bieden in een weelderig kader gebaseerd op verschillende kleuren. Het resultaat was werkelijk verbluffend!

Drie awards werden uitgereikt: de HR Pioneer Award for Internal Communication, de HR Pioneer Award for External Communication en prestigieuze ‘HR Manager of the Year’.

Het feest vond plaats in verschillende fasen en diende zich aan als een schitterend gala-gebeuren met gelegenheid tot netwerken. De gasten genoten eerst van een champagnereceptie en kregen daar al meteen de kans om nieuwe contacten te leggen. Daarna namen ze deel aan het academische gedeelte waar de Trends HR Manager van het Jaar, Sophie Streydio, Group Human Resources Director bij Puratos, werd voorgesteld. Tot slot volgde een heerlijke maaltijd en een walking dessert om de avond af te sluiten.

Het evenement van Roularta groeide opnieuw uit tot een groot succes.

Wild Gallery      
Gerijstraat 11                                  
1190 Brussel
info@wildgallery.be
Tel: +32 2 344 41 55
www.wildgallery.be

Roularta
Meiboomlaan 33
8800 Roeselare
info@roularta.be
Tel: +32 51 266 111
Fax: +32 51 266 866

Meer van Wild Gallery :