Vaste & tijdelijke locaties

Jun 2, 2020, 22:45
Axelle Red in de Wild Gallery

Axelle Red in de Wild Gallery

23 mei 2017

Wild Gallery had de eer en het genoegen Axelle Red te mogen ontvangen voor het personeelsfeest van VINCI Energies België. Het bekende evenementenbureau Ductape werd uitgekozen door VINCI Energies België om hun personeel een onvergetelijke avond aan te bieden.

VINCI Energies is een bedrijf met vestigingen over de hele wereld en één van de belangrijkste spelers in de industrie, infrastructuur, dienstensector en telecommunicatie. VINCI Energies België wilde, samen met Ductape, iets unieks organiseren voor hun jaarlijkse personeelsfeest.

De enige echte Axelle Red werd in de zalen van de Wild Gallery verwacht om de medewerkers van VINCI Energies België te verrassen. Het evenementenbureau Ductape had ervoor gezorgd dat de gasten de hele avond positief geprikkeld werden. De avond begon met een aperitief, gevolgd door de viering van de jubilarissen en een heerlijke walking dinner, om dan een versnelling hoger te schakelen voor een spetterend dansfeest met Axelle Red als bekende gast. Wit en zwart met een tikje goud was het gepaste thema om dit allemaal tot een succesvolle avond uit te laten groeien.

Het is de tweede keer op rij dat Ductape de zalen van de Wild Gallery verkiest om het personeelsfeest van VINCI Energies België te organiseren. De Wild Gallery heeft een aantal belangrijke sterke punten, namelijk het feit dat je met je eigen leveranciers mag komen en natuurlijk de grote oppervlakte die je volledig naar jouw wensen kan aanpassen.

De Wild Gallery biedt veel mogelijkheden en is de perfecte zaal om een evenement zoals dat van VINCI Energies België te organiseren. Het evenementenbureau Ductape heeft de goede keuze gemaakt door de Wild Gallery te verkiezen boven de andere zalen gelegen in Brussel. Een samenwerking van twee professionele teams kan enkel een positief resultaat geven.

Hopelijk krijgt de Wild Gallery nog eens de kans om samen met Ductape te werken!

Wild Gallery
info@wildgallery.be

Tel: +32 2 344 41 55
Fax: +32 2 344 41 55
Nathalie Kockaerts - Development & Event Manager
nathalie.kockaerts@wildgallery.be
Tel: +32 486 43 43 33
www.wildgallery.be

Ductape - Event Agency
hello@ductape.be
Tel : +32 3 369 10 56
www.ductape.be
Oude Leeuwenrui 39/V2 - 2000 Antwerpen

Meer van Wild Gallery :