Vaste & tijdelijke locaties

May 29, 2020, 14:32
Balthazar Events neemt Nestlé mee naar de Wild Gallery

Balthazar Events neemt Nestlé mee naar de Wild Gallery

09 mei 2017

De Wild Gallery speelde opnieuw gastheer voor Balthazar Events, een evenementenbureau dat buitengewone events voor haar klanten creëert. Voor Nestlé bedacht het creatieve team het concept ‘Let’s impress’ dat uitstekend tot zijn recht kwam in een specifiek voor dit evenement gecreëerd kader. 

Elk project dat Balthazar Events bedenkt, is op maat gemaakt en vraagt telkens weer om een unieke aanpak. Deze keer was dat in de gebouwen van de Wild Gallery, waar in opdracht van Nestlé een evenement plaatsvond om de 40ste verjaardag van het merk CHEF op een originele manier te vieren.

Met het concept 'Let's impress' nodigde Nestlé de klanten uit in een warm en cozy kader dat speciaal voor hen werd ontworpen. Alles was aanwezig: sfeervol gedempte lichten, DJ, slow food, Chesterfield zetels en hoge tafels zoals in een 'sports bar' in de wijk Williamsburg in New York.

De avond vond plaats op de bovenste verdieping van het post-industriële gebouw van de Wild Gallery, met als kers op de taart een prachtig uitzicht over Brussel. De ruwe materialen en de bakstenen muren pasten perfect bij de gewenste URBAN & ARTY sfeer. De gasten waanden zich werkelijk in Brooklyn.

Kortom: het was een veertigste verjaardag die in stijl werd gevierd!

Balthazar Events
Mieke Berendsen
Tel: +32 3 227 33 15
Keizerstraat 62a
2000 Antwerpen

www.balthazarevents.be

Wild Gallery

info@wildgallery.be

Tel: +32 2 344 41 55
Fax: +32 2 344 41 55

Nathalie Kockaerts - Development & Event Manager

nathalie.kockaerts@wildgallery.be

Tel: +32 486 43 43 33

www.wildgallery.be

Meer van Wild Gallery :