Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 15:29
The Marketer of the Year in de Wild Gallery

The Marketer of the Year in de Wild Gallery

01 december 2016

Op 26 oktober was de Wild Gallery het decor van de 22ste editie van de Marketer of the Year. De belangrijkste elementen die de aandacht van de organisatoren trokken, waren de geografische ligging – het moet gezegd dat Brussel een strategische locatie is voor nationale evenementen –, de capaciteit om mensen te ontvangen, de enorme ruimte en de mogelijkheid om deze in te delen in aparte zalen.

De Marketer of the Year is de verkiezing van de bedenker van de beste marketingcampagne en is een gezamenlijke organisatie van STIMA en de magazines Trends en Trends-Tendances. De jury selecteerde vooraf vijf Franstalige en 5 Nederlandstalige kandidaten. Drie soorten stemmingen spelen een rol bij de verkiezing : 50% van de stemmen wordt toegekend door de jury van de Marketer of the Year, 25% is afkomstig van de Master Marketers, die hun ervaring ter beschikking stellen van de STIMA en 25% wordt geleverd door het grote publiek.

De avond zelf bestond uit verschillende delen. De prijsuitreiking werd immers gevolgd door een uitgebreid galafeest en netwerkingmoment.

In de eerste plaats was er het aperitief waarbij nieuwe contacten werden gelegd en iedereen zich kon informeren over de recentste ontwikkelingen op marketingvlak. Daarna volgde het academische gedeelte met een toespraak van keynote speaker Klaas Willaert, Marketing Manager van Uber. Daarna werden de vijf genomineerden in beide categorieën voorgesteld om uiteindelijk tot de twee winnaars te komen: Yannick Bouillon, directrice marketing en e-commerce bij Vanden Borre, en Séverine Distave van Alpro Europe. Na een voortreffelijk tweegangendiner konden de aanwezige opnieuw netwerken bij het walking dessert. Met een knipoog naar de twee sympathieke robots Nao en Pepper die deel uitmaakten van de presentatie en een echte ‘buzz’ creëerden bij het publiek dat meer dan 300 gasten telde.

De 22ste editie van de Marketer of the Year groeide uit tot een groot succes, we kunnen zelfs spreken van een heuse marketingstunt.

Wild Gallery

info@wildgallery.be
Tel: +32 2 344 41 55
Fax: +32 2 344 41 55

Nathalie Kockaerts - Development & Event Manager - nathalie.kockaerts@wildgallery.be
Tel: +32 486 43 43 33

Roularta
Meiboomlaan 33
8800 Roeselare

info@roularta.be
Tel.: +32 51 266 111
Fax: +32 51 266 866

Meer van Wild Gallery :