Event Agencies

Jul 14, 2020, 8:53
DOCKS IS… OPENING ! Docks Bruxsel opent haar deuren

DOCKS IS… OPENING ! Docks Bruxsel opent haar deuren

10 oktober 2016

Mis op 20 oktober en de daaropvolgende weekends niets van wat zich nu al aankondigt als de afspraak van het jaar voor alle Brusselaars en andere liefhebbers van onze hoofdstad. Om van de officiële opening op 20 oktober 2016 een onuitgegeven stadservaring te maken, koos Docks Bruxsel voor VO dat met het oog op een bruisend Brussel werkelijk alles in het werk zal stellen.

De opwindende, feestelijke sfeer van de opening wordt bovendien verder doorgetrokken naar de twee daaropvolgende weekends met op het programma een mix van concerten, dans en DJ-sets.

Als onderdeel van de vernieuwing van Brussel, presenteert Docks Bruxsel zich als een ambitieus ‘Shopping District’. Het concept zorgt voor een unieke stedelijke ervaring, maar behoudt het respect voor het erfgoed en is bovendien eco-vriendelijk. Het gemengde en mooi uitgebalanceerde aanbod - een combinatie van entertainment, winkelen, eten, cultuur en ontspanning - zal de bezoekers tal van momenten van plezier en gezelligheid bezorgen.

vosite332016aDocks is movement

Ter gelegenheid van de opening heeft VO een uitzonderlijk programma samengesteld. Vanaf donderdag 20 oktober om 10.00 u is het centrum toegankelijk en het zal er letterlijk meerdere dagen swingen dankzij diverse animaties rond het thema ‘Docks is movement’, met actings en dansoptredens op de grond (Soul 15) en in de lucht (Motus Modules) in alle zones van het Shopping District. De activiteiten gaan verder op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober, en dat de hele dag door zodat iedereen er plezier aan kan beleven.

vosite332016bDocks is music 

Het feest gaat verder op 27-28-29 oktober. Op donderdag dompelt een DJ-avond Docks Bruxsel onder in de grooves. Op vrijdag en zaterdag verwelkomen een fanfare en rondtrekkende muzikanten u zowel op het ritme van djembés als met swingende jazzakkoorden.

  • Concerten op vrijdag 28/10 : Saule – Noa Moon – La Smala – An Pïerlé
  • Concerten op zaterdag 29/10 : Mister Cover – BJ Scott & friends from The Voice

Feest mee!

  • Waar? DOCKS BRUXSEL, Lambermontmaan, 1 te 1000 Brussel
  • Wanneer: vanaf donderdag 20 oktober, 10.00 u
  • Openingsuren Shopping District: van maandag tot zaterdag van 10.00 u tot 19.00 u, op donderdag is er een laatavondopening tot 20.00 u.    

Website: www.docksbruxsel.be

Facebook: www.facebook.com/docksbruxsel

Bekijk hieronder de timelapse "Docks Bruxsel" en herbeleef het ontstaan van één van de grootste bouwwerven van Brussel

www.vo-event.be

Meer van vo event :