Event Agencies

Aug 24, 2019, 19:03
Ecco La Luna gaat op zoek naar de verrader

Ecco La Luna gaat op zoek naar de verrader

12 februari 2016

Wie een beetje de media volgt, kan er niet omheen: het spannende tv-programma De Mol op VIER houdt Vlaanderen in zijn greep. Bijna een miljoen kijkers proberen mee te raden wie de ‘saboteur’ is. Zin om het concept ook zelf mee te maken? Dat kan perfect met ‘La Talpa’, een concept van teambuildingspecialist Ecco La Luna waarin iedere speler meegesleurd wordt in een verhaal waar niemand te vertrouwen is.

Het concept van La Talpa brengt er meteen de nodige spanning in. De deelnemers worden in groepen verdeeld en die groepen nemen het vervolgens tegen elkaar op. Een aantal mensen spelen dubbelspel: ze proberen ongemerkt de opdrachten te saboteren. Maar uiteindelijk blijft dit een teambuildingspel en je probeert als groep te winnen. Het blijft echter een raar idee dat je als groep opdrachten moet uitvoeren, waarbij samenwerking enorm belangrijk is om tot succes te komen, maar wetende dat iemand binnen de groep er alles aan zal doen om dit te voorkomen! La Talpa is een spel waar het smeden van samenwerkingsverbanden noodzakelijk is om op het einde van het spel over voldoende informatie te beschikken om die verrader een stap voor te zijn, om hem zoveel mogelijk buiten spel te zetten, om hem uiteindelijk te ontmaskeren! Dit is een spel waarin mensen met verschillende ambities starten, maar slechts met één doel eindigen: het ontmaskeren van de verrader!!!

Kortom, laat je meesleuren in een schitterend spel waar vertrouwen en verraad nooit zo dicht bij elkaar hebben gelegen, want je weet nooit wie je voor 100% kunt vertrouwen, wie weet is jouw beste vriend in het dagelijkse leven een heuse verrader in het spel!

Meer info: www.eccolaluna.be

Meer van Ecco La Luna :

Ecco La Luna