Decors & Stands

Apr 20, 2024, 2:52
Krekels heeft de perfecte logowand voor al uw events

Krekels heeft de perfecte logowand voor al uw events

04 december 2015

De firma Krekels beschikt over de ideale sponsor- of logowand voor al uw persconferenties, rodelopermomenten of andere evenementen, waar u uw naam “in the picture” wilt zien staan. Niet alleen kunt u kiezen uit een uitgebreide waaier aan sponsorwanden, elk van oplossingen garandeert u de visibiliteit van uw merk zoals geen ander.

Of u nu kiest voor een Textielframe, Pop-up wall, Stretchwall of Maxi roll-up, u kiest steeds voor een perfect afgewerkte logowand in een formaat dat volledig voldoet aan uw wensen.

Al de Krekels-producten brengen u ook een oplossing die uw logo onberispelijk naar voor brengt in één perfect doorlopend beeld. Welk materiaal u ook kiest, u bent zeker van een beeld zonder naad dat uw naam alle eer aan doet.

Daarenboven zijn alle producten uitermate gebruiksvriendelijk en makkelijk op te stellen. Uw keuze voor Krekels-producten zorgt dus niet alleen voor een perfecte zichtbaarheid op locatie, maar zorgt er ook voor dat alles razendsnel wordt opgesteld en afgebroken. Alle materiaal is handig verpakt, makkelijk te transporteren en in minder dan een kwartier opgezet of afgebroken.

Topmerken als Studio 100, Kinepolis, Base, BNP Paribas Fortis en Coca Cola kiezen allemaal voor de Krekels-producten. Zij verzekerden zich al over het feit dat alle producten van een feilloze kwaliteit zijn. En, doordat Krekels zelf de controle voert over al de bedrukkingen, kunnen zij garant staan voor een beeld met een onevenaarbare kwaliteit.

Het sales team staat steeds te uwer beschikking om u te helpen bij uw keuze voor het juiste materiaal bij uw evenement, terwijl de grafische afdeling samen met u op zoek gaat naar het perfecte beeld. Zij ondersteunen u waar nodig met de ontwikkeling en staan mee in voor een beeld dat de aandacht grijpt en uw naam op de voorgrond brengt.

Overtuig uzelf van uw keuze door de foto’s van de talrijke realisaties hieronder of kom u zelf vergewissen van de kwaliteit van al de producten in de showroom te Lokeren.

www.krekels.net

Meer van Krekels :