Decors & Stands

Apr 18, 2024, 21:08
Mobiele lichtbakken voor een beursstand of toonzaal

Mobiele lichtbakken voor een beursstand of toonzaal

04 december 2019

Wil je met je beurswand alle aandacht naar je toetrekken op een grote beurs? Of sta je binnenkort op een (openlucht)event en wil je ervoor zorgen dat je opvalt naast de concurrentie? Krekels heeft mobiele lichtbakken die zorgen voor dat tikkeltje extra en die jouw beurswanden en winkelruimtes in no time een complete make-over geven.

Niet alleen trekt een lichtbak overdag en ’s nachts aandacht van voorbijgangers, je kan ze op maat laten maken zodat jouw lichtreclame de perfecte manier is om jouw business te laten groeien en onder de aandacht te brengen.

Een mobiele lichtbak, c’est quoi?

Maar wat is zo’n mobiele lichtbak en wanneer gebruik je die precies? Een mobiele lichtbak is een modulair dubbelzijdig frame voorzien van efficiënte led-verlichting, die energiezuinig werkt. De lichtbak is zo ontworpen dat je hem zonder gereedschap of tools snel en efficiënt kan opstellen op locatie. Door te werken met een dubbelzijdig doek dat kan vervangen worden, kan je met een mobiele lichtbak eindeloos variëren. Met zijn afmetingen kan de lichtbak bovendien perfect ingezet worden op beursstanden én in je eigen winkel- of kantoorruimte. Zo komen jouw logo en bedrijfsinformatie mooi tot hun recht.

Een mobiele lichtbak vs een Roll-up banner

Een mobiele lichtbak en roll-up banner zijn op vlak van frame en opzet vrij identiek. Maar daar waar je met een roll-up banner werkt met doeken die in no time (zo’n 30 seconden) worden opgezet, heb je bij mobiele lichtbakken iets meer tijd nodig. In een eenvoudig vijfstappenplan klik je in enkele minuten het dubbelzijdig bedrukt doek en frame zonder hulp in elkaar en krijg je er in één klap meer klasse en uitstraling bij. Bovendien valt een lichtbak altijd net dat tikkeltje extra op in het straatbeeld én in je showroominrichting. Op die manier vormen ze het ideale alternatief voor een roll-up banner.

Doek makkelijk te vervangen
De voordelen van een mobiele lichtbak zijn echter aan het prijskaartje te zien. Wanneer je een lichtbak met een roll-up banner vergelijkt, zie je dat de kosten voor een lichtbak wel hoger liggen. Maar laat dit jou niet afschrikken. Een lichtbak heeft een moderne uitstraling en staat in een stevig profiel met licht doorlatende doek. De led-verlichting zorgt er bovendien voor dat je maximaal rendement geniet aan minimaal energieverbruik. En ben je de informatie op de lichtbak beu gezien? Dan kan je deze in geen tijd laten vervangen door een nieuw doek met andere inhoudelijke focus en visuele look. Je kan er op die manier alle kanten mee uit. Laat de lichtbakken ook nog eens eenvoudig verplaatsbaar zijn, waardoor deze het kostplaatje helemaal waard is.

De voordelen van een mobiele lichtbak nog even op een rijtje:
●  Stevig en kwalitatief alternatief voor een roll-up banner
●  Snel monteerbaar zonder gereedschap of tools
●  Makkelijk vervoerbaar en verplaatsbaar
●  200 cm op 100 cm, dubbelzijdige bedrukking mogelijk
●  Energiezuinig

Bestel nu de mobiele lichtbak op onze webshop

Zin gekregen om een kijkje te nemen in onze toonzaal en uit te vissen of zo’n mobiele lichtbak of roll-up banner wel iets voor jouw bedrijf is?

https://shop.krekels.net/nl/texframe-pop-up-ledbox-80mm.html

Meer van Krekels :