Benelux Event Awards

Sep 19, 2020, 4:11
Zilveren onderscheiding voor Easyfairs en Horeca Expo

Zilveren onderscheiding voor Easyfairs en Horeca Expo

20 april 2017

Tijdens de BEA-ceremonie, op 20 april in ICC Ghent, viel Easyfairs in de prijzen voor de organisatie van de 28ste Horeca Expo. In de categorie Fairs & Exhibitions (B2B) werd een zilveren trofee veroverd.

“Als het belangrijkste evenement voor de Belgische hospitality-industrie, heeft Horeca Expo steeds te maken met de schommelingen en de gang van zaken binnen de industrie die ze bedient. Belangrijke kwesties hebben een duidelijk effect op de opkomst voor de beurs en het succes van de exposerende bedrijven.”

“Horeca Expo heeft getracht de stemming binnen de hospitality-industrie te veranderen met een duidelijke en ondubbelzinnige boodschap ‘We love it when you like it’ en slaagde erin om een optimistisch momentum te creëren dat ook na het evenement bleef voortduren.”

“Hoewel deze beurs al 28 jaar wordt gehouden, blijft Horeca Expo toch voortdurend innoveren om bij te blijven met de snel veranderende industrie en zijn segmenten. Aan de hand van een aantal sub-events voor verschillende niches, slaagt Horeca Expo erin om het vlaggenschip-evenement van de sector te blijven, en zowel bij bezoekers als bij exposanten hoge scores te behalen.”

Overzicht van het project:

Horeca expo 2016: Een eigen organisatie van Easyfairs

Horeca Expo is al meer dan 28 jaar de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. Met een kwalitatief, innovatief en authentiek totaalaanbod staat de top binnen elk segment in de spots.

Op de beursvloer in Flanders Expo konden de 53.339 bezoekers terecht bij meer dan 650 exposanten, die op hun beurt meer dan 3000 merken vertegenwoordigden. In totaal vond men op Horeca expo zo’n 54.000 m² horeca-inspiratie, verdeeld over 8 hallen.

Horeca Expo is een verkoopsbeurs met het grootste totaalaanbod in België. Exposanten gebruiken deze beurs om hun laatste, soms baanbrekende nieuwigheden te presenteren, zodat bezoekers een indrukwekkend en gevarieerd aanbod van de nieuwste, marktgerelateerde evoluties voorgeschoteld krijgen. Horeca Expo is dan ook uitgegroeid tot een jaarlijkse afspraak voor elke horecaondernemer, waarbij kwaliteit, innovatie en passie centraal staan.

Daarnaast kregen bezoekers ook de kans om kookwedstrijden, workshops, seminaries, trendtalks en andere events bij te wonen. In totaal werden er tijdens de beurs niet minder dan 70 event georganiseerd. Dankzij sterke partnerships, een samenwerking met bekende namen en een grote mediabelangstelling, werd een unieke beleving verzekerd.

De exposanten en bezoekers blikken dan ook tevreden terug op Horeca Expo 2016. De volgende jaarlijkse afspraak voor de Belgische horecasector vindt plaats van 19 tot 23 november 2017 op Flanders Expo, Gent.

Meer van Easyfairs :

Easyfairs