Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 9:38
Memory Lane lanceert kraakvers event & hospitality concept

Memory Lane lanceert kraakvers event & hospitality concept

29 maart 2017

Begin deze week vond voor de 7e keer de modern hospitality show venuez17 plaats in het Antwerpse Park Spoor Noord. Geen beter moment om een kraakvers event & hospitality concept als dat van Memory Lane voor te stellen aan het grote publiek. Klaar voor een nostalgische duik in het collectief geheugen?

112017meat site4Eventspecialisten wereldwijd staan al jaar en dag voor dezelfde opdracht: hun klanten steeds opnieuw blijven verrassen en een onvergetelijke ervaring bezorgen. Hoe langer hoe meer een bijna onmogelijke opdracht. In dat kader biedt Memory Lane nu een kant-en-klare oplossing voor pop-up eet- en drinkgelegenheden in stijl. Onbreekbare tradities, vergeten recepten in een nieuw jasje en tijdloze muziek in combinatie met een modulair bouwsysteem vormen de ingrediënten voor deze new kid on the block.

Met Memory Lane ga je in no-time terug naar vroeger, naar the good old days. En in no-time, dat neem je best letterlijk. Terwijl jij vrienden, collega’s of klanten rond de tafel verzamelt, rolt Memory Lane in minder dan 48u een volledig functionele bar, bistro of restaurant uit op de plek waar jij ‘m hebben wil. Van het bestek en de menukaart tot de verlichting en het volledige interieur; elk detail ademt nostalgie.

De sfeer opsnuiven? Begin bij de website.

Welkom in het Meat District

112017meat site3Na wat opnieuw een zwoele, broeierige avond is geweest, ziet het ernaar uit dat de hitte nog een tijdje zal blijven hangen. De ondergaande zon zet de wolkenkrabbers in koper terwijl hier beneden dikke rookpluimen blazen uit de riooldeksels. Het verkeer blokkeert de straten en honderden passanten haasten zich voorbij; allemaal onderweg, maar niemand weet waar naartoe. Op de hoek, in een statig bakstenen gebouw, vlak naast een van de grootste slachthuizen in de buurt, broeit er iets. Vanaf de eerste verdieping galmen bluesklanken doorheen het geroezemoes. De geur van zoete marinades, gegrild vlees en zomer ontsnappen uit het openstaande raam, en vullen de straat met een talmende nostalgie. Tijdens VENUEZ17 nam Memory Lane haar bezoekers mee naar het broeierige Manhatten, New York van 1912. Wie aanwezig was, zal het geweten hebben.

The Meat District is één van Memory Lane’s modulaire restaurant-constructies. In zijn basisopstelling mag je het volgende verwachten:

  • Afmetingen: 9m diep, 13m breed en 5 meter hoog
  • Zittend 100 pers. + 20 terras & Walking-Dinner 180 pers.
  • Volwaardig binnen- & buitendecor met eyecatchers
  • Meubilair: Bar, tafels, stoelen, zitbanken
  • Standaard muziekinstallatie voor achtergrondmuziek

www.memory-lane.be

www.venuez17.be