Vaste & tijdelijke locaties

Apr 25, 2024, 12:54
Huis Van Wonterghem viert 50 jaar Diedjies met eigen gin

Huis Van Wonterghem viert 50 jaar Diedjies met eigen gin

07 februari 2017

Huis Van Wonterghem viert dit jaar de 50ste verjaardag van club Diedjies, de wijd en zijd bekende discotheek in Kuurne die ook na een halve eeuw nog steeds the place to be is voor een fijn avondje uit. Om het feestjaar extra cachet te geven, creëerde Huis Van Wonterghem met ‘1967 the oriGIN of Diedjies’ een eigen, unieke gin.

Toen Marc Van Wonterghem, vader van de huidige zaakvoerders Gregory en Barbara Van Wonterghem, in 1967 plaatjes begon te draaien in de ouderlijke feestzaal, legde hij de kiem voor een onvervalst succesverhaal. De kleinere clubs verdwenen, maar Diedjies al die tijd ‘the place to be’ in het uitgaansleven. En dat is de club vandaag nog steeds. Diedjies bleef al die tijd in handen van de familie die met een doordacht concept het succes van de unieke dans- en feestlocatie is blijven garanderen.

Een feestelijke gebeurtenis verdient een al even feestelijk cadeau, vinden Barbara en Gregory. Daarom creëerden ze een eigen gin en maakten er meteen een collectors item van, want er werd maar één batch gemaakt. ‘1967 the oriGIN of Diedjies’ is tot einde voorraad verkrijgbaar in Diedjies en via de website www.diedjies.be en kost 50 euro per fles.

De gin is op basis van tijm, rozemarijn, citroen, limoen, verveine en jeneverbes en werd samengesteld door Jelle Cattelein, de chef van Huis Van Wonterghem en Hannes Desmedt - Sommelier/bartender bij Hof van Cleve.

Noteer ook in de agenda: de 50ste verjaardag van Diedjies wordt op zaterdag 29 april 2017 met de nodige luister gevierd in de Expo van Waregem, en uiteraard ook op de volgende dag in Diedjies zelf. Het wordt een onvergetelijk feest tot in de kleine uurtjes. De volgende dag is het immers 1 mei en kan iedereen lekker lang uitslapen …

062017hvw site

www.hvw.be

Meer van Huis van Wonterghem :