Vaste & tijdelijke locaties

Apr 18, 2024, 23:01
Nieuwjaar wensen vanuit een kasteel in de Ardennen  …

Nieuwjaar wensen vanuit een kasteel in de Ardennen …

03 januari 2017

Magische plaatsen die uw project doen openbloeien!

Ontdek enkele adressen verspreid over de provincie Luxemburg: Van de meest intieme, gezellige tot de meest prestigieuze locaties! Focus op Ardense kastelen en kasteelhoeves die, eens de poort overschreden, een magnifiek kader bieden dat de grandeur en de weelderige schoonheid uit het verleden nog uitstraalt.

De verschillende zalen van deze prestigieuze bouwwerken, kunnen gedeeltelijk of geheel gehuurd worden en zijn geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. Op sommige plaatsen is het ook mogelijk om te overnachten.

Bereikbaar via de N4

Le Château de Deulin-Hotton

Het kasteel van Deulin werd gebouwd in 1760. Het werd geklasseerd als buitengewoon erfgoed van Wallonië en is al generaties lang eigendom van de familie de Harlez. Het domein strekt zich uit over 24 ha met het kasteel, de bijgebouwen, de Franse tuinen, de waterpartijen en de bossen. De evenementen hebben plaats in een mooi bijgebouw, gerenoveerd met smaak en met respect voor het bestaande erfgoed. Er kunnen 300 personen geplaatst worden, 600 personen voor een receptie.

Château Jemeppe – Hargimont (Marche-en-Famenne)

Het kasteel van Jemeppe bevindt zich aan de poort van in de Ardennen. Het is een sprookjesachtig kasteel met hoeve uit de 13e eeuw. Het geheel werd volledig gerestaureerd en bevat nu de meest moderne infrastructuur, geschikt voor al uw evenementen tot ruim 400 personen. Ook in de 77 kamers, die romantisch en smaakvol zijn ingericht, voelt u zich zeker thuis. Het bijzondere Feel@Home concept biedt u vrij gebruik van alle faciliteiten. 65 ha landgoed voor alle denkbare outdoor activiteiten, Belgische keuken, zwembad, sauna, tennis en biljart zorgen voor een onvergetelijke beleving.
Château Jemeppe, een andere weg naar succes!

La Vieille Cense – Marloie (Marche-en-Famenne)

Opmerkelijk architecturaal geheel dat in 1988 geklasseerd werd. Deze vestiging behoorde vroeger toe aan de heerlijkheid van de Abdij van St.-Hubert. Het woongedeelte dateert waarschijnlijk uit de 15e eeuw en de rest uit de 17e eeuw. Deze mooi gerestaureerde site beschikt over een prachtige receptiezaal voor banketten tot 300 pers. en cocktails tot 450 pers.

Le Château d’Hassonville – Marche-en-Famenne

Kasteel uit de 17e eeuw met een privé park van 55 ha en vijver. Gelegen op 1 uur van Brussel en Luxemburg. Salons met open haard, gezellige sfeer. Hoog gewaardeerde gastronomie in het restaurant "Le Grand Pavillon".  De discrete locatie en de serene sfeer zorgen voor onvergetelijke, kleinschalige werkgaderingen.

La Ferme du Château – Tenneville

Deze kasteelhoeve bevindt zich midden in de provincie Luxemburg tussen Bastogne, Libramont en Marche-en-Famenne. Eens de poort overschreden, bent U thuis en kunt u genieten van het prestigieuze kader en de prachtige regio. Zaal voor recepties, banketten, tentoonstellingen of vergaderingen van 5 tot 100 personen. Elegantie en soberheid zijn hier in perfecte harmonie.

Bereikbaar via de E411

Le Château de Resteigne - Tellin

Dit prachtige kasteel, waarvan de oorsprong teruggaat tot de 12e eeuw, bevindt zich aan de oever van de Lesse, op slechts enkele kilometers van de E411. Naast haar idyllische ligging beschikt het kasteel over een bijzonder warme, gastvrije en veelzijdige infrastructuur waar allerlei evenementen kunnen plaatsvinden. De vier salons van het kasteel, verbonden met brede tussendeuren, kunnen worden omgevormd tot zowel één grote als een intieme vergaderruimte. De zaal La Grange met lounge van 400m2 kan evenementen van groot formaat ontvangen.

Le Château du Bois d’Arlon

Een buitengewone locatie om uw mooiste bedrijfsevent te vieren: product launch, kunst tentoonstelling of gewoonweg een seminar in een prachtige groene omgeving. Het kasteel beschikt over flexibele zalen voor het onthaal van maximaal 130 personen en er zijn ook 10 ruime kamers.

Château Latour  - Virton

Authentiek middeleeuws kasteel dat uitsteekt boven het zacht glooiende Gaumse landschap. Het is een overblijfsel van een briljant en turbulent verleden. De imposante architectuur en de muren zijn indrukwekkend. Dit atypisch 3 sterrenhotel beschikt over verschillende zalen, salons, restaurant en 14 kamers voor allerhande bedrijfsevenementen. Ook de gewelfde kelders kunnen gebruikt worden voor evenementen tot 300 pers.

Ontdek ons volledig aanbod op www.ardenne-meetings.be.

Hebt u vragen, neem dan contact op met het convention bureau Ardenne Meetings, wij helpen u graag verder: info@ardenne-meetings.be

Meer van Ardenne Meetings Convention Bureau :

Ardenne Meetings Convention Bureau