Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 4:50
Krekels laat je meteen de aandacht van voorbijlopende klanten trekken

Krekels laat je meteen de aandacht van voorbijlopende klanten trekken

08 december 2016

Hoe je ervoor zorgt dat jouw zaak meteen de aandacht van voorbijlopende klanten trekt? Dat kan heel eenvoudig door het Windmaster stoepbord van Krekels te plaatsen op het voetpad voor je winkelpunt. De windmaster is een kleinere versie van het bekende aluminium frame en is in enkele seconden op te zetten en weer af te breken.

De Windmaster mag dan iets bescheidener zijn, daarom is het stoepbord niet minder effectief. De aluminium structuur zorgt voor een stevige basis en is 100% weersbestendig. Het doek kan langs beide kanten gespannen worden en is makkelijk verwisselbaar. Bovendien is het klapbord, dat overigens perfect geschikt is voor recto verso bedrukking, steviger en duurzamer dan klikframes of houten stoepborden. En als klap op de vuurpijl is het bord ook nog eens compact verpakt en in een mum van tijd opgesteld.

Het stoepbord kan voor tal van zaken worden ingezet, bijvoorbeeld als banner voor sampling acties, als tijdelijke reclame, om op het voetpad de aandacht te vestigen op je winkelpunt of horecazaak of om de richting aan te wijzen bij een verkeersomleiding. Kortom: het Windmaster stoepbord van Krekels is de ideale aandachtstrekker.

Bestel nu je stoepbord!

www.krekels.net

Meer van Krekels :