Vaste & tijdelijke locaties

Apr 24, 2024, 16:14
"Hurray for Washington" in Sandton Grand Hotel Reylof

"Hurray for Washington" in Sandton Grand Hotel Reylof

21 oktober 2016

Hillary Clinton of Donald Trump? Het eerste debat met 84 miljoen kijkers verbrak het record meeste kijkers van het debat in 1880. Dinsdag 8 november belooft dus nu al een avond te worden om nooit meer te vergeten. Hier wil je toch niet doorheen slapen? Volg de verkiezingen live in Gents eigen ‘White House’, het Sandton Grand Hotel Reylof.

Wij helpen je in de Amerikaanse stemming te komen door middel van een echte Amerikaanse BBQ, cocktails, Popcorn, Amerikaanse bieren, wijn en nog veel meer! Deze avond belooft onvergetelijk te worden.

Met alles in het Amerikaanse thema, zelfs het entertainment, zorgen wij ervoor dat je de verkiezingen in stijl kan meevolgen. Van ’s avonds laat tot ’s ochtends vroeg volgen we live de uitslagen van de presidentiële verkiezingen onder het genot van heerlijk eten en bubbelend drinken. Wat de resultaten dan ook zullen zijn het wordt een feest!

sandton site

New York's nieuwe hip hop talent, "Cakes Da Killa", zal de avond vullen met zijn bijzondere teksten en beats. Een opkomende  ster in de hip-hop wereld en daarom zijn wij erg enthousiast om dit talent met jullie te delen! Ook het beruchte DJ duo John Fredo Kennedy & Tran Trump Thang zullen feestend de avond compleet maken! Maar daarmee zijn we er nog niet, er is nog veel meer in petto... It’s going to be the talk of the town!

Wie tijdens de presidentiële verkiezingen in 2012 bij Sandton Grand Hotel Reylof was, weet dat deze editie van Hurray For Washington nog beter en groter zal zijn.  Kijk daarom dus snel voor ticketprijzen, meer informatie en hoe je je kan inschrijven op: www.hurrayforwashington.be

www.sandton.eu/sandton-grand-hotel-reylof

 

Meer van Sandton Grand Hotel Reylof :