Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 6:51
BD myShopi en NewWorld kiezen samen voor Wild Gallery

BD myShopi en NewWorld kiezen samen voor Wild Gallery

23 augustus 2016

Evenementenbureau NewWorld kreeg de eer en het genoegen om de jaarlijkse bijeenkomst van BD myShopi te organiseren in de Brusselse Wild Gallery. Het internationale marketingbedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring in de distributie van huis-aan-huiscommunicatie en beschikt nu ook over een mobiele applicatie waarmee klanten kortingen kunnen krijgen.

Elk jaar opnieuw brengt BD myShipi al haar medewerkers samen op een druk bijgewoonde avond. Het bedrijf schakelde ook nu weer NewWorld in om de organisatie op zich te nemen. De keuze van de locatie viel op de Wild Gallery, bekend om zijn uitzonderlijke zalen voor evenementen in Brussel.

Waarom er werd gekozen voor de Wild Gallery? In de eerste plaats voor de modulaire ruimte van 2.200 vierkante meter die toelaat om verschillende sferen te creëren in meerdere zalen. De Wild Gallery bood precies wat NewWorld zocht en nodig had.

Het programma van de jaarlijkse bijeenkomst voor de werknemers bestond uit een welkomstaperitief, een besloten vergadering en een walking dinner en werd afgesloten met een dansavond met live band.

De 350 deelnemers waren bijzonder tevreden na deze geslaagde avond, niet in het minst dankzij de inzet van alle partijen die een perfect en vakkundig antwoord wisten te formuleren op alle vragen en eisen.

Wild Gallery
Gerijstraat 11 - 1190 Brussel
Tel: +32 2 344 41 55

info@wildgallery.be

Nathalie Kockaerts - Development & Event Manager
nathalie.kockaerts@wildgallery.be

Tel: +32 486 43 43 33

NewWorld
Hanswijkstraat 51 - 2800 Mechelen

contact@newworld.be

Tel: +32 15 45 91 91

Meer van Wild Gallery :