Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 20:30
Sandton Grand Hotel Reylof viert zijn 5de verjaardag groots!

Sandton Grand Hotel Reylof viert zijn 5de verjaardag groots!

08 juli 2016

Niets was te gek of te veel om er een grandioos feest van te maken

Als bedankje voor onze loyale gasten, bedrijven, leveranciers en partners zou het een onvergetelijke avond moeten worden. Na maandenlange voorbereidingen was het afgelopen vrijdag 1 juli 2016 zo ver. Het vijfjarig bestaan van het4* Sandton Grand Hotel Reylof en culinair Restaurant & Bar ‘Lof’  kon eindelijk uitbundig gevierd worden!

De romantische binnentuin van het hotel was omgetoverd tot een chique en feestelijk décor. Champagne, een één-meter-grote tonijn, een Gin-Tonic bar, paparazzi, muziek, een zeemeermin, een ijskar… en zoveel meer was voorzien. De 350 genodigden kwamen niets te kort tijdens het vieren van ons 5-jarig bestaan.

Nadat de gasten voorbij de garderobe stapten, kwam het luxe, glamoureuze sfeertje onze genodigden al direct tegemoet. Een “Beauty Boudoir”, een “Barbier”  en een “Shoe Shiner” waren eveneens aanwezig om de gasten nog eens extra in de watten te leggen en natuurlijk werden de mooie resultaten door  een professioneel fotograaf vastgelegd. Aangezien wij bekend staan om onze champagne bar, werd er bij binnenkomst van de feestruimte overvloed aan bubbels geserveerd door een echte “Champagne lady”. Naast het team van Restaurant & Bar ‘Lof’ die allerlei culinaire versnaperingen en dranken serveerden, verzorgden externe partners speciaal voor deze avond ook stands met verschillende kazen, culinaire gerechten, speciale bieren en gin-tonics voor onze gasten. Tijdens het nuttigen van deze lekkernijen konden de gasten genieten van  live muziek, gespeeld door ‘zotte’ bandjes,  ronddansende burleske dames en diverse speciale acts gestoken in een excentriek jasje. Het was een uniek jubileum feest waar men nog een lange tijd over zal spreken.

“Wij zijn uitgegroeid van parel tot kroonjuweel”, is hoe Jaap Blijleven, de trotse hotelmanager van het Deluxe Sandton Grand Hotel Reylof, de laatste 5 jaren samenvat. Tijdens zijn speech legt hij uit hoe al snel velen op de Reylof trein sprongen na de opening van het hotel op 1 juli 2011 en bedankt hij alle  partners en bedrijven dan ook zo loyaal te zijn. Als afsluiter wordt er nog eens extra nadruk op de ongelooflijke prestaties van het Reylof team gelegd, die tevens met man en macht op het feest aanwezig was. Het management van Sandton is het personeel dan ook zeer dankbaar voor het helpen ontwikkelen van het hotel door dag en nacht voor onze gasten klaar te staan. Nog steeds zet het Sandton Grand Hotel Reylof alles op alles om de stijgende lijn vast te houden en er staan nog veel mooie dingen te gebeuren met het hotel en restaurant “Lof” waar u al snel meer nieuws van zal ontvangen!

www.sandton.eu/sandton-grand-hotel-reylof

Meer van Sandton Grand Hotel Reylof :