Event technologies

Mar 28, 2024, 10:43
Chaotisch onthaal met papieren gastenlijsten, herkenbaar?

Chaotisch onthaal met papieren gastenlijsten, herkenbaar?

06 december 2016

Heb je genoeg van deze onoverzichtelijke manier van werken en wil je een professionele indruk nalaten bij je gasten? Wil je wachtrijen vermijden? Ben je het ook beu om steeds manueel te tellen om het totaal aantal aanwezigen/afwezigen te kennen? Onthaal met EVENTCHECKIN APP, vlot en modern!

abusol402016 site

Dankzij het gebruik van tablets met onze Eventcheckin App garandeert Abusol jou een professioneel, modern en vlekkeloos onthaal. Tijdens het onthaal heb je onmiddellijk zicht op het aantal aanwezigen/no-show. Na afloop van het event kan je eenvoudig de rapporten exporteren naar Excel.

De Eventcheckin App wordt gebruikt voor kleine events van 50 bezoekers tot massaevents van 25 000 bezoekers.

ACTIE

Evalueer onze app GRATIS en ontdek de voordelen: 25 PROFESSIONELE EVENT MANAGERS krijgen de kans GRATIS de Eventcheckin App te gebruiken op eigen tablets voor het onthaal van hun event tot 250 personen.

Overtuig ons op www.eventcheckinapp.be VOOR EIND 2016 waarom we jouw event moeten verkiezen en ontvang een gratis account.

Onze hulp nodig bij een project? Vul dan ons contactformulier in en schets je event en je behoeften. Ons team zal jullie graag verder helpen.

Geïnteresseerd in onze vorige nieuwsbrief over ons E-book? Klik dan hier.

www.abusol.com

Meer van Abusol :

Abusol