Event management

Apr 24, 2024, 17:30
Volgende Eventdrink in Gent op 7 maart

Volgende Eventdrink in Gent op 7 maart

21 februari 2017

Na eerdere succesvolle edities wordt de volgende Eventdrink gepland op dinsdag 7 maart in Gent. Speciaal voor dit event opent Gaston Rooftop Bar & Restaurant exclusief de deuren die dag. Iedereen die van ver of dichtbij iets met events te maken heeft, is er dan welkom vanaf 18u30 om een glas te drinken en te netwerken in een niet-commerciële en niet-concurrentiële sfeer.

'Het is een onafhankelijk en gratis initiatief waardoor het erg informeel blijft,' vertelt Joris Tanghe die een 5-tal jaar geleden startte met de Eventdrink.

'Daardoor krijgen we toch iedere keer een 100 à 150 mensen uit de sector samen. En het is een erg gevarieerd publiek: er zijn mensen uit eventbureaus, klank- en lichtfirma's, hostessenbureaus, verhuurfirma's van eventmateriaal en studenten eventmanagement. Die komen allemaal onderling netwerken: gewoon om bij te praten. En op die manier ontstaan er nieuwe samenwerkingen.'

De Eventdrink is in principe voor iedereen toegankelijk, maar er wordt toch gevraagd om de 'spelregels' van het initiatief te respecteren en op voorhand in te schrijven via de nieuwe site:

www.eventdrink.be