Event management

Mar 28, 2024, 15:39
Knappe koppen op het Autosalon

Knappe koppen op het Autosalon

20 januari 2017

Agence C zorgde ook dit jaar voor host(esse)s, informanten en event models op heel wat standen van de Belgium Motor Show. De teams van knappe koppen waren o.a. terug te vinden bij Hyundai, Iveco, Isuzu, Volvo en Tesla. Het agentschap levert meer dan enkel ‘versiering van de wagens’. Ze zorgen voor bekwame medewerkers die het imago van hun klanten versterken, leads genereren, de verkoop stimuleren en algemeen voor een positieve merkbeleving zorgen.

Het bureau speelde opnieuw haar sterkste troeven uit. De project- en castingmanagers maakten een weloverwogen selectie van kandidaten, om vervolgens een competent en meertalig team te leveren aan hun klanten. Zowel voor, tijdens en na het Autosalon zorgt Agence C voor ondersteuning en opvolging van de klant en de medewerkers.

Projectmanager Nina blikt tevreden terug: “Het Autosalon is elk jaar zo’n fantastische en unieke ervaring. Onze crew heeft het schitterend gedaan op het salon! Tevreden klanten, voldane medewerkers en dat allemaal in een fantastische setting: meer kunnen we ons als bureau niet wensen. De crew heeft nu even tijd om te bekomen, maar dan staat Batibouw weer voor de deur en ook daar willen we schitteren! Maar nu dus eerst even slaap inhalen! (lacht)”

Exposeert u binnenkort ook op een beurs of organiseert u een event? Agence C staat u hier met veel plezier bij. Surf naar www.agence-c.be voor meer info of contacteer het bureau via volgende gegevens:

T: + 32 (0)9 335 48 80

info@agence-c.be

www.agence-c.be

Meer van Agence C :

Agence C