Event management

Apr 20, 2024, 17:39
Belgische klanten kiezen /Trimex/ voor buitenlandse events

Belgische klanten kiezen /Trimex/ voor buitenlandse events

09 december 2016

Zowel nationale als internationale professionals doen een beroep op de expertise van Trimex wanneer ze een evenement organiseren in het buitenland. Door jarenlange ervaring heeft Trimex immers een zeer grote database met contacten in de hele wereld, steevast bij de betere lokale leveranciers. In combinatie met de getalenteerde Belgische licht- geluid- en videotechnici resulteert dat in spraakmakende events. Enkele mooie voorbeelden …

Ervaring is de essentie ///

Evenementenkantoor New Balls Please uit Gent koos er onlangs voor om Trimex de technische uitvoering toe te vertrouwen van de tewaterlating van de “Living Stone”, één van de nieuwe DEME-schepen. De locatie voor hiervoor was Bilbao. Trimex maakte, na een locatiebezoek, de plannen en technische budgetten, en zorgde voor de samenstelling van de technische leveranciers, lokale crew en transporten. Tijdens het event zorgde Trimex voor de montage, juiste operators en demontage.

Michel Van Camp - New Balls Please: “Bedankt alweer voor het goede werk! Op naar de volgende samenwerking!”

Begin deze maand ging de reis naar Praag. S&D Group huurde Trimex in als consultant voor het internationale Together-congres dat doorging tijdens het driedaagse “Saving Europe”-event. Trimex ging op locatiebezoek, waar de afspraken werden gemaakt met de lokale leveranciers. Plannen en technische budgetten werden gemaakt en deze volledige voorbereiding gebeurde binnen een termijn van 14 dagen voor het event. Dankzij een perfecte planning, werden 6 leveranciers samengebracht met een perfecte uitvoering binnen het vooropgestelde budget. Ook het thuisfront kon meevolgen via de live streaming op de website van Social & Democrats Europe.

Simon Leysen - Morris & Chapman: “De klant was heel tevreden en we zijn al druk bezig met de planning voor het event in Rome.”

Contacteer ons nu, voor elk nationaal of internationaal event!

www.trimex.be

Meer van Trimex :

Trimex