Event Agencies

Mar 28, 2024, 9:38
Ontsnappen uit de kelders van de Abdij

Ontsnappen uit de kelders van de Abdij

19 mei 2017

Eind april opende Weventures haar eigen ‘escape room’ in de Abdij van Stavelot. De ruimte waaruit de deelnemers moeten proberen te ontsnappen werd gerealiseerd in samenwerking met de Abdij en bevindt zich in de eeuwenoude kelders.

Ondergedompeld in de sfeer van de zestiende eeuw, speel je samen met vrienden, collega’s, klanten, … een groep monniken die verhinderd wordt om de Laetare, het plaatselijke halfvastencarnavalsfeest, te vieren. De gevangenis is bezaaid met mysterieuze objecten die u moeten toelaten de deuren te openen om samen met de inwoners van Stavelot te kunnen feesten.

Maar de tijd dringt: u hebt niet meer dan 60 minuten om verschillende raadsels te ontrafelen voordat de wachters terugkeren en u voorgoed van het feest bannen. De escape room kent een gemiddelde moeilijkheidsgraad en is geschikt voor maximum 8 personen.

De deelnameprijs bedraagt 25 €/persoon, voor 29 € kunt u het spel combineren met een bezoek aan de drie musea van de abdij.

Weventures houdt de vinger aan de pols en wil het hierbij niet laten.

Binnenkort stelt de organisator van teambuildings en incentives een Break In Room voor, een spel met het omgekeerde principe: u moet niet ontsnappen, maar net proberen binnen te geraken.

Weventures - Team Building & Events Organisation

T: 0032 / 80 800 098

E-mail: christophe@weventures.be

Website: www.weventures.be

Meer van Weventures :