Event Agencies

Apr 23, 2024, 11:03
Een origineel arrangement? Eén adres: Sculpture Events Europe!

Een origineel arrangement? Eén adres: Sculpture Events Europe!

28 maart 2017

Op zoek naar een echt origineel idee voor een incentive of teambuilding activiteit? Dan bent u bij Sculpture Events aan het juiste adres. Voeg verschillende workshops samen, eindig met een lekker diner, de ultieme locatie erbij en je hebt een mooie culinaire blend voor je gasten.

Een workshop in ijs, chocolade of zand spreekt ongetwijfeld tot de verbeelding van uw klanten, personeel, vrienden … Koppelt u daar graag een extra culinaire ervaring aan vast? Dat kan perfect dankzij onze samenwerking met enkele originele cateraars uit uw regio, waarbij een chocoladeworkshop kan gecombineerd worden met een lunch of diner en zelfs een cocktailworkshop.

Het arrangement dat Sculpture Events aanbiedt, richt zich tot alle doelgroepen: teambuildings, familie, vrienden, … iedereen zal het zich nog lang herinneren. Het arrangement begint met een heerlijk kopje koffie en een lekkernij. Na een korte uitleg over chocolade en de geheimen van het maken van mooie en lekkere creaties gaan de deelnemers zelf aan de slag. De specialisten van Sculpture Events zorgen vanzelfsprekend voor een deskundige begeleiding. Elke persoon krijgt zijn eigen chocoladesculptuur mee in een mooi doosje of voor wie zijn creatie niet kan weerstaan… eet het lekker op.

Na de chocoladeworkshop is het tijd om de smaakpapillen te verwennen met een gezellige lunch of diner dat voorgeschoteld wordt door de chefkok van één van onze zorgvuldig geslecteerde catering partners of uw eigen huiscateraar. Ook de combinatie van een chocoladeworkshop met een cocktailworkshop, gevolgd door een lunch of diner is perfect mogelijk.

Kortom: wilt u eens iets origineels en creatiefs ondernemen, dan is dit arrangement beslist iets voor u!

Voeg verschillende workshops samen, eindig met een lekker diner, de ultieme locatie erbij en je hebt een mooie culinaire blend voor je gasten.

www.sculpture-events.be

Meer van sculpture events europe :

Sculpture Events Europe