Event Agencies

Apr 20, 2024, 10:13
Perfect+ wint 'Certificate of Excellence'

Perfect+ wint 'Certificate of Excellence'

22 november 2016

Op 9 november jl. viel Perfect+ Event Productions in de prijzen! Tijdens het 'Get Inspired Event' op Festivak werd door eventplanner.be voor de eerste keer het 'Certificate of Excellence' uitgereikt aan 7 eventbedrijven. Deze werd hen toegekend op basis van onafhankelijk gecontroleerde reviews die over Perfect+ werden geschreven.

"Met een uitmuntende score van 9,7/10 door 12 reviews van klanten zoals Siemens, P&G, Damart, Puratos, Euroclear en Bryon bekwamen we deze onderscheiding. Perfect+ wordt zo beloond voor de grote inzet en behoort tot de enige 2 eventbureau's die met dit 'Certificate of Excellence' mogen pronken.

Uiteraard is dit geen eindstation en blijft het ganse team hard verder werken om bij elke klant opnieuw te streven naar een geslaagd en onvergetelijk event. Perfect+ draagt al 23 jaar klantentevredenheid hoog in het vaandel.

In de eerste minuut van dit filmpje ziet u de uitreiking van deze award bij ons.

Lancering corporate-events.be

Bent u op zoek naar een geschikte partner voor de organisatie van uw bedrijfsevent, personeelsfeest, family day of productlancering? Kijk dan zeker op onze gloednieuwe website en ontdek wat Perfect+ voor u kan betekenen.

Al enkele jaren is Perfect+ een zeer belangrijke speler bij de organisatie van geslaagde teambuildingevents en incentives. Met een uitgebreid gamma aan eigen ontwikkelde activiteiten zoals de meeslepende CityGame en spannende EscapeGame. Maar door dit succesverhaal werd het steeds minder duidelijk dat Perfect+ zoveel meer voor u kan doen. Want naast deze teambuilding formats is Perfect+ ook de specialist in creatieve concepten voor originele corporate events.

Om die reden lanceren we dan ook een derde en nieuwe website: www.corporate-events.be, die 23 jaar ervaring demonstreert in op-maat-gemaakte bedrijfsevenementen.

Ontdek meteen aan de hand van verschillende cases wat Perfect+ u allemaal te bieden heeft bij de organisatie van een overgetelijke belevenis!"

www.perfectplus.be