Event Agencies

Apr 16, 2024, 22:22
Een bedrijfsevenement organiseren is goed, het doen slagen nog beter

Een bedrijfsevenement organiseren is goed, het doen slagen nog beter

15 augustus 2016

Evenementenbureau "Keep in Touch" draagt zonder twijfel bij aan de ontwikkeling van uw evenementen zoals een personeelsfeest, seminarie, teambuilding, incentive, familiedag ... of een specifieke gebeurtenis voor uw zakelijke partners of medewerkers.

Van 10 tot 1.500 mensen, elke gebeurtenis moet uniek zijn en altijd worden omgezet in een sprankelend moment! Om dat te bewerkstelligen biedt Keep in Touch niet alleen een hoogkwalitieve dienstverlening, de mogelijkheid om alle facetten van uw project te beheren en een pak ervaring in de sector, maar staan ​​zij ook garant voor een hoge mate aan flexibiliteit, een ‘close to the client’-aanpak die zich kenmerkt door een zorgvuldig luisterend oor, een ‘top’-afwerking en een scherp oog voor detail. Dit stelt Keep in Touch in staat om het aantal tevreden klanten voortdurend uit te breiden.

Al meer dan 15 jaar uitstekend verankerd in het evenementiële landschap, staat "Keep in Touch" borg voor een op maat gemaakt evenement dat past bij uw budget, wat meteen ook een aanzienlijke besparing van tijd en geld vertegenwoordigt. Zij zijn dan ook in staat om aan elk verzoek te beantwoorden, zowel in het Frans, het Nederlands als het Engels.

Voor meer informatie, bezoek de website www.keepintouch.be of bekijk de clip. U vindt hen ook op Facebook en LinkedIn.

"Details zorgen voor perfectie, maar perfectie is geen detail"

www.keepintouch.be