Decors & Stands

Mar 29, 2024, 2:48
Deco-Fact versterkt haar team met nieuwe medewerkers

Deco-Fact versterkt haar team met nieuwe medewerkers

23 januari 2017

2016 was een goed jaar voor Deco-Fact met vele mooie projecten. Mede door een vlotte samenwerking met haar klanten en collega’s in de sector, kijkt Deco-Fact met tevredenheid terug op de jumpings, zomerfestivals, tennistoernooien, luxe-beurzen, bedrijfsfeesten, huwelijken, noem maar op. Waar u ook aanwezig was, de stoffering van Deco-Fact kwam u overal tegen.

Ook dit jaar streeft Deco-Fact naar een nog betere samenwerking met haar klanten.

Om u nog beter van dienst te zijn, heeft Deco-Fact haar team versterkt met twee nieuwe sales managers, die zich zullen toespitsen op de verhuur en de verkoop en Deco-Fact vooral “on-the-road” zullen vertegenwoordigen.

Een kleine voorstelling:

032017decofact bWillem Visser, de nieuwe Sales & Marketingmanager Nederland, heeft in het verleden al veel voor Deco-Fact betekend en kent alle kneepjes van het vak.

Willem zal zich toespitsen op de Nederlandse markt en wordt hier een vast aanspreekpunt voor de Nederlandse klanten.

 032017decofact cJesper Vranken, de nieuwe Sales & projectmanager, is ook een oude bekende.

Hij heeft  3 jaar ervaring opgedaan als vakantiewerker en is daarom ook al bekend met alle technische know-how. Na zijn hogere studies aan de UCll en Hamburg Business School en een eerste ervaring in de Sales, vervoegt hij opnieuw het Deco-Fact team. Jesper wordt het aanspreekpunt voor de Belgische, Luxemburgse en Noord-Franse markt.

Deco-Fact, bekend om haar hoog niveau van stoffering,  zal in 2017 nog meer inspelen op kwaliteit en afwerking. Met diverse  innovaties voor alle fases van een project:  Van offerte tot planning en opbouw tot afwerking, zal er met nog meer oog voor detail gestoffeerd worden.

Deco-Fact dankt al haar klanten en medewerkers nogmaals voor het vertrouwen en de goede samenwerking!

Het Deco-Fact team

www.deco-fact.be

Meer van Deco Fact :

Deco-Fact