Decors & Stands

Apr 25, 2024, 2:46
Van Os-Sonnevelt publiceert catalogus 4.0

Van Os-Sonnevelt publiceert catalogus 4.0

14 oktober 2016

Zopas rolde bij Van Os-Sonnevelt de gloednieuwe catalogus 4.0 van de persen, goed voor 105 pagina’s meubelinspiratie. Hoewel de papieren catalogus ondertussen allang voorbijgestoken is door de online catalogus, blijft het telkens opnieuw reikhalzend uitkijken wanneer de meubelverhuurder uit Londerzeel een nieuwe catalogus aankondigt.

Het afgelopen jaar werd fors geïnvesteerd in nieuwe modellen en die moesten allemaal een plaatsje krijgen in het nieuwe drukwerk.

“Zelfs bij jongere klanten horen we regelmatig de vraag naar een gedrukte catalogus “, zegt zaakvoerder Gerard van Os. “Door een papieren catalogus bladeren en bij toeval meubelen ontdekken die perfect in je ontwerp passen werkt vaak beter dan een uitgebreide query op de website. En ook in de rush van een beurs-in-opbouw is een gedrukte catalogus veruit het handigste instrument om snel nog een missend meubelstuk te vinden.”

Kleur (be)kennen

Ondanks de inspanningen om de papieren catalogus zo compact mogelijk te maken, is het met 105 pagina’s én een prijslijst van 84 pagina’s toch een lijvige publicatie geworden.

Gerard van Os: “Voor het eerst hebben we ons volledige verhuuraanbod georganiseerd op basis van de kleur van de artikelen. Standontwerpers creëren een bepaalde sfeer en willen die sfeer ook doortrekken in het meubilair. En dat lukt net iets makkelijker wanneer alle spullen in eenzelfde kleurregister bij elkaar staan.”

De nieuwe catalogus en prijslijst zijn op de website www.vanos.eu beschikbaar als downloadbare en als bladerbare pdf-bestanden. Wie graag een papieren exemplaar in huis haalt, kan onder het tabblad Contact een gratis exemplaar bestellen.

www.vanos.eu