Catering

Apr 23, 2024, 19:58
Uitnodiging: Silverspoon kookt in oude spoorwegloods in Londerzeel

Uitnodiging: Silverspoon kookt in oude spoorwegloods in Londerzeel

08 december 2016

Cateringhuis Silverspoon duikt in een nieuw avontuur. Binnenkort opent in Londerzeel de ­­gloednieuwe eventlocatie Den Berg. Terwijl eigenaars Peter & Lieve de laatste hand leggen aan de afwerking verfijnt het team van Silverspoon de laatste gerechten. Met de meest verse ingrediënten toveren ze straks culinaire pareltjes op uw bord. Maar da’s niet alles. Silverspoon staat ook in voor de bediening en tafeldekking. De lat ligt dus hoog op 3 fronten.

Internationale ervaring

Vanaf begin 2017 wordt Silverspoon de huiscateraar van Den Berg. De locatie mag dan straks pas openen, een nieuwkomer is Den Berg echter niet. Sinds 2012 is er het gelijknamige charmehotel dat vooral bij internationale zakenlui goed scoort.

Kom nu al proeven van den Berg en schrijf je in.
Woensdag 14 december van 17u tot 21u
Schrijf je in

Grote zaal met zicht op keukenteam

De voormalige opslagplaats van spoorwegmateriaal achter het hotel kreeg recent een stevige opknapbeurt en is vandaag de ideale locatie voor bedrijfsevents, vergaderingen of conferenties rond Antwerpen, Mechelen of Brussel.

Enkele cijfers: een gratis parking van 6.000 m², zittend diner tot 600 gasten, vergaderzalen van 2 tot 500 personen. Bovendien zijn alle ruimtes uitgerust met de recentste technologie zoals smartboards. En wie na zijn of haar event niet meer de baan op wil, brengt de nacht door in één van de suites of kamers van het aanpalende 4-sterrenhotel.

Samen met Peter & Lieve zit Silverspoon graag met u rond de tafel om van uw nieuwsjaarsfeest, productlaunch of bedrijfsseminarie een geslaagd event te maken.

www.silverspoon.be

Meer van Silverspoon Den Berg :

Den Berg