Audiovisueel

Mar 28, 2024, 9:51
Panasonic zoomt in op live evenementen tijdens ISE 2017

Panasonic zoomt in op live evenementen tijdens ISE 2017

20 januari 2017

Panasonic introduceert op ISE 2017 een nieuwe projector van 20.000 lumen, die de vervanger zal worden van de PT-DZ21K, de bestverkochte hogehelderheidsprojector. Deze nieuwe projector, die net zoals zijn voorganger de nieuwe standard moet worden voor de verhuursector, zal voor het eerst te zien zijn in Amsterdam op ISE 2017, dat doorgaat van 7 tot 10 februari 2017.

Het bedrijf demonstreert daarnaast haar ervaring op het vlak van live evenementen. Gedurende ISE 2017 is er een show op de stand waarin artiesten interactief samenspelen met bewegende projecties, die worden gecreëerd met laserprojectietechnologie en 3D- mapping. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt met de onlangs geïntroduceerde PT-RZ31K, een laserprojector van 31.000 lumen die speciaal voor live evenementen ontwikkeld werd.

Harmut Kalessa, European Projector Marketing Manager bij Panasonic: “Onze jaarlijkse demonstratie begint een van de tradities van ISE te worden. Dit jaar gebruiken we de nieuwste AV-technieken voor een display voor live evenementen waar mensen zeker blijven bij stilstaan. Door onze voortdurende innovatie op het gebied van lasertechnologie, bieden we nu een heel scala aan oplossingen aan waarmee we perfect kunnen voldoen aan de behoeftes voor de markt voor live evenementen.”

Op ISE 2017 wordt ook LinkRay gelanceerd, een concept dat reeds op ISE 2016 werd geïntroduceerd. Deze 1-2-1 marketingoplossing gebruikt individuele codecs binnen ledlichtbronnen als informatiebron. LinkRay wordt geïntegreerd in een nieuw display- assortiment, en daarnaast kunnen bezoekers productinformatie rechtstreeks vanaf de displays op de stand downloaden naar hun smartphone.

De Panasonic-stand (hal 1, stand H20) wordt gesplitst in gedeelten met audiovisuele oplossingen voor de sectoren onderwijs, bedrijven, openbare displays en live evenementen.

Klik hier om op de hoogte te blijven van Panasonic op ISE 2017

Klik hier voor meer informatie over Panasonic Visual System Solutions