Audiovisueel

Mar 28, 2024, 9:08
Pittige aftermovies voor mega-events bij VideoCrew

Pittige aftermovies voor mega-events bij VideoCrew

25 augustus 2016

Sinds het vijfjarig bestaan van VideoCrew zet het bedrijf extra in op het verwerven van grotere projecten en langdurige klantenrelaties. Zo maken zij sinds kort deel uit van de pool audiovisuele leveranciers van Stad Antwerpen en mochten ze het grote Orange-Launch event in beeld brengen in samenwerking met Balthazar Events. Het kersverse Orange nodigde daarvoor 5000 mensen uit op de Heizel in Brussel en trapte samen met hen en artiesten als Hooverphonic de launch in gang.

Op 4 juni mocht het productiehuis dan weer in een goed gevuld Vorst Nationaal de aftermovie maken van het Internationaal Taal en Cultuur Festival, Colors of the World. Artiesten als Ozark Henry stonden er samen met een internationaal pop-up jongerenkoor op het podium om prominenten als Premier Michel te verbazen met hun performances.

In een ander, even plezierig, soort entertainment deed de Sinksenfoor beroep op VideoCrew om hun bioscoop-commercial te draaien, deze was te zien in de Vlaamse cinemazalen.

Begin deze zomer ging de filmcrew op stap, met de camera in de hand, tijdens de impressionante Tall Ships Races voor het maken van de officiële aftermovie. Majestueuze zeilschepen die voorbij varen, schippers die zwaaien naar de kinderen aan de rand van het dok, de sfeer is onbeschrijfelijk, maar met de aftermovie komt het hele event opnieuw tot leven.

Onlangs stond VideoCrew ook in voor de opmaak van de aftermovie van 'Antwerp Pride'.

Deze en alle andere video's van de hand van VideoCrew kan je bekijken op de vernieuwde website: www.videocrew.be

Het productiehuis investeert ook voortdurend in nieuw hoogtechnologisch materiaal en biedt dat te huur aan via zijn website. Ontdek hun jongste cameratech via de verhuurpagina www.videocrew.be/verhuur.

www.videocrew.be - www.videocrew.be/verhuur